Villkor & Avtal

Betalning 
När du genomfört din beställning får du en orderbekräftelse där ordersumma inklusive fraktkostnad och moms framgår. 
Du betalar med Visa eller MasterCard. Ingen kortavgift tillkommer. Transaktionen sker säkert på en separat server hos PayPal (ägs av eBay).

Fraktavgifter 
Vi har en viktbaserad fraktavgift, beroende av hur mycket du handlar för! I fraktavgiften ingår porto, emballage och hanteringskostnader.
Vid överenskommelse om betalning med postförskott tillkommer postförskottsavgift enligt postens portotabell.

Beställningsvärde 
Inget minsta beställningsvärde finns, stora som små beställningar är välkomna. Var dock medveten om att om Ni handlar för en mindre summa så överstiger kanske fraktkostnaden varans värde. 

Förhandsbeställning
Vissa produkter kan förbeställas. Förhandsbeställningar (specialbeställningar) skall enligt överenskommelse betalas i förskott. Produkten skickas vid förhandsbeställning så fort den har skapats.


Falska beställningar
Alla bedrägerier och falska beställningar polisanmäls. IP-nummer loggas.

Upphovsrätt
Samtliga bilder på Hemskapat.se ägs av Hemskapat.se och får inte användas av annan utan skriftligt tillstånd.

Produktinformation/Priser
Alla uppgifter och data som finns på Hemskapat, produktinformation och priser kan ändras utan särskild förvarning. Vi förbehåller oss för eventuella felaktigheter, felskrivningar och felaktiga priser. Priserna på Hemskapat uppdateras i realtid. Skulle det vara skillnad mellan hemsidan och annan av Hemskapat utgiven publikation (reklam, annonser etc.) har hemsidan företräde och det är dessa priser som gäller.

Force Majeure 
Är Hemskapat förhindrad att leverera eller utföra leverans eller blir ett sådant leveransansvar orimligt stort som följd av arbetskonflikt, systemfel eller varje annan omständighet som parterna inte kan råda över såsom brand, krig, mobilisering eller militär inkallelse, rekvisition, beslag, valutarestriktioner, uppror och upplopp, brist på transportmedel, allmän varubrist, ransoneringar samt brister i form av förseningar av leveranser från leverantörer eller producenter i enlighet med liknande omständigheter som omfattas i denna punkt, är Hemskapat fri från allt ansvar än att vid reklamationstillfället kreditera varans köpesumma.

Tvister 
Tvist angående tolkningen eller tillämpningen av detta avtal skall avgöras i svensk domstol enligt svensk rätt.

Övrigt
Hemskapat reserverar sig för att utan förvarning kunna ta bort en viss vara ur sortimentet .

Aktuella villkor 
Hemskapat har rätt att när som helst, utan medgivande från kunden, ändra gällande villkor för att anpassa dessa efter rådande situation.

 

Powered By OpenCart
Hemskapat.se © 2018