Leverans

Frakt
Vi skickar alla paket med Schenker eller med Posten Sverige AB . Vi frånsäger oss allt ansvar om en produkt inte levereras i tid eller uteblir helt och hänvisar i dessa fall till Posten AB/Schenker. Om innehållet skadas reklamerar mottagaren detta hos Posten eller Schenker, eftersom mottagaren har det skadade godset. 
Vi tar inget ekonomiskt ansvar för förseningar eller andra uppkomna problem orsakade av posten/Schenker eller tullverket. Leveranstabell gäller. Vi tar inte ansvar för leveransproblem orsakade av felaktiga adressuppgifter från kund.

Leveranstid
Normal leveranstid är 3-5 dagar för beställningar med kontokort. Väljer man att betala mot postförskott är leveranstiden 4-7 dagar. Vissa produkter kan under högsäsong eller vid hög belastning ha något längre leveranstid. Beställningar skickas till ditt utlämningsställe, därifrån skickas sedan en avi som du tar med dig när du hämtar ut ditt paket. Då beställningen skickats från oss, frånsäger vi oss ansvar för eventuella skador orsakade under leverans. 

Ej utlösta varor/försenad betalning 
Vi frånsäger oss allt ansvar för varor mot postförskott som beslagtagits av posten på grund av att de inte lösts ut i tid. Det är då upp till kunden att lösa detta med posten. 
För paket som inte hämtats ut debiteras en avgift för outlöst paket på 249 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss. Uteblir betalning för dessa kostnader går ärendet vidare för indrivning.

Bytesrätt /Ångerrätt/Retur
14 dagars ångerrätt tillämpas enligt lagen om distansförsäljning. 

Returrätt 
Du har tre dagars returrätt från och med den dag du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick.Vid retur bekostas porto av kunden. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.

Powered By OpenCart
Hemskapat.se © 2018