Minnenas Journal Vantar vitt, blått och gult på muddarna

Minnenas Journal Vantar  vitt, blått och gult på muddarna Minnenas Journal Vantar  vitt, blått och gult på muddarna Minnenas Journal Vantar  vitt, blått och gult på muddarna
Tillverkare: Hemskapat
Art.nr: Minnenas Journal Vantar vitt, blått och gult på muddarna
Tillgänglighet: 1
Pris: 595,00kr
Exkl.moms: 476,00kr
Antal:  
   - ELLER -   

Klassiskt snygga rödmelerade (nyansskiftningar) vantar med brodyr på muddarna! 
Dessa vantar är stickade i 100% merinoull. Merinoull är helt enkelt ull som kommer ifrån merinofår. Merinofåren, som endast föds upp för ullens skull, har gjort sig kända för att kunna producera ull med extremt fina fibrer. Ullen är samtidigt väldigt tät och krusig och passar därför bäst till tunna och mjuka plagg.

Merinoull kommer från får som lever i de Nya Zeeländska bergen. Några av merinoullens finaste egenskaper är att det värmer bättre än andra material, andas bra, tappar inte formen, sticks inte och luktar inte efter användning.
Merinoull skapar också ett mikroklimat som uppehåller en jämnare temperatur och värmer när det är kallt och känns svalt mot huden när det är varmt.
Tillverkaren av garnet garanterar att merinofåren ej blivit utsatta för mulesing.

Vantarna har jag tvättat för hand i såpa, ruggat, format och lagts plant på tork. 
När vanten torkat har den borstats (Ruggats) såväl in som utvändigt, dock ej muddarna.
Jag har avslutat med brodyr i ullgarn i färgerna vitt, blått och gult på muddarna och sytt fast en fläta, förr användes flätan till att hänga vantarna på tork.

Powered By OpenCart
Hemskapat.se © 2017